11 Aralık 2012 Salı

I LOVE YOU, BUT YOU'RE NOT MINE...

Aşk bazen sevdiğiniz kişiden tamda onun için vazgeçmektir. Bir gay için en umutsuz olan aşk heterosexsual bir erkeğe karşı duyulan aşktır, hiç bir insan aşık olacağı insanı seçemez kalbine söz geçiremez çünkü.Gay olarak aşık olduğunuz ve ''Onun için herşeyi yaparım.'' dediğiniz bir erkek heterosexsual ise kısaca şu süreç işleyecektir sizler için.

1.Aşama Kör Kütük AŞK


 Aşık olduğunuz kişi ne yaparsa yapsın size toz pembe ve şirin gelecektir karşınızdaki erkek ne denli kaba hatta zorba bile olsa sizin için Dünya'nın en iyi insanı olacaktır.Bu evrede aşkınızı ve nasıl onunla konuşa biliceğiniizi planlarsınız.

2.Aşama Tanışma Ve Karar Alma


Bu aşamada artık aşık olduğunuz kişi ile tam bir diyalog peşinde koşacaksınız demektir. İster istemez onun arkadaşları ve onunla oturup kalkar hale geleceksiniz, onu yakından tanımak belkide size aşık olduğunuz kişinin aslında nasıl bir insan olduğunu gösterecek ve ''O da gay mi? Gay olabilir mi?'' gibi sorular sorarken bulacaksınız kendinizi.Zihniniz de gay mi? değil mi? soruları dolaşırken kararlar alır hale geleceksiniz artık onu daha çok göre bilmek için yan yana yürüme, onun ilgi alanları ile ilgili gibi görünme ve son olarakta ''artık ona söylemeliyim'' deme.


3. Aşama İtiraf Veya Uzaklaşma


Son aşamada ise, artık tam olarak aşkınızı ve sevdiğiniz insanı tahlil etmiş onun ve geleceğiniz hakkında kararlar almış olacaksınız artık.Geriye yapılması gereken tek bir şey kaldı diye düşüneceksiniz içinizden ya aşık olduğunuz kişiye gidip gay olduğunuzu ve ona kör kütük aşık olduğunuzu açıklayacaksınız yada ister istemez bu aşkın mümkün olmadığına inanıp ondan usul usul uzaklaşacaksınız.İki durumda da insanın aslında aşka ve karşısındaki kişiye karşı güveni ve inancı çok önemlidir eğer birine gay olduğunuzu ifşa edecek kadar seviyorsanız, sizi sevmese hatta söylediğini söz üzerine sizinle bir daha konuşmasa bile içinizde bir huzur bulunacaktır en azından kendi kendinize ben sevdim ve inandım diye bilirsiniz ancak unutmayın aşk bir çok dilde ve şekildedir ve her insanın aşkın her dilini ve şeklini anlamasını bekleyemezsiniz keşke her insan sadece insan ve aşık olarak bakabilseydi Dünya'ya.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder